(ВІДЕО) Миттєвості іспанського літа

НАЗАД
26 червня 2024 16:44

Наш шалений час не дає нам можливості жити спогадами, а сотні тисяч новин, які сипляться з сотень джерел перетворюються на суцільний шум, який дедалі рідше затримується у пам’яті, але чи добре це, особливо якщо йдеться про дітей, які в таких умовах формуються як особистості?

Подарувати українським дітям добрі спогади вирішили у Фонді монастиря «Санта-Клара», що у Королівстві Іспанія. Очільниця Фонду сестра Лусія Карам Паділья добре відома українським прикордонникам своїми благодійними ініціативами, адже під егідою Фонду наші іспанські партнери забезпечують протезування, реабілітацію, психологічну підтримку і відновлення прикордонників, які постраждали захищаючи Україну в умовах російської агресії. Сьогодні на запрошення іспанських благодійників понад дві сотні дітей відвідали Іспанію з оздоровчим культурно-просвітницьким туром.

Ліцеїсти Військового ліцею Держприкордонслужби, а також діти прикордонників, які постраждали внаслідок російсько-української війни на декілька днів відволіклися від буденності та поринули у світ розваг і пригод.

Пляжний відпочинок у Тосса-Де-Мар з флеш-мобом «За мир в Україні», відвідини парку розваг Port Aventura, візит до інтерактивного музею футбольного клубу «Барселона», вражаюча історія «Саграда Фамілії» та багато-багато інших цікавинок на власні очі з непідробними емоціями з сотнями світлин і відео… Ми зібрали дорогоцінні миттєвості іспанського літа в одному фоторепортажі.

Безмежно вдячні іспанським благодійникам за подарований нашим дітям епізод дитинства посеред війни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси